SENASTE NYTT
  Senaste uppdateringar
  Nyheter läggs upp på vår facebook sida. Där finner ni även förändrade öppettider vid helger, sommar mm. Fortsätt till facebook -->
  Hemsida Veterinär
  Hemsida publicerad för veterinärkliniken, läs mer på www.zootopiavet.se
Produkter för katt
Vi har ett stort utbud produkter såsom foder, godis och övriga tillbehör, se nedan ...

Kattfoder (friskfoder)
Alla katter är inte lika och har inte samma behov. Därför tror inte vi på att endast erbjuda ett fåtal fodermärken och tro att de ska passa alla. Vi har därför valt att ha ett flertal olika fodersorter för att tillgodose de flestas katters behov. Hos oss kan du välja mellan torrfoder, våtfoder och/eller fryst råfoder (våra fodermärken finner du längst ner på sidan). Om vi inte skulle råka ha just det du söker, prata med oss. Vi kan ta hem på beställning.

Kattfoder (veterinärfoder)
Vi har Eukanubas veterinärfoder hos oss för de som behöver specialkost på rekommendation av veterinär, givetvis gäller bonuskort även för dessa.

Kattsand
Klumpande som ej klumpande. Kristaller, träpellets som papperspellets och strö. Alla katter vill inte utföra sina behov i samma typ av kattsand/strö. Därför säljer vi alla olika varianter i vår butik.

Skötsel/Vård
Alla katter behöver vård vare sig det handlar om lång- eller korthåriga. Av den anledningen håller vi ett brett sortiment av kvalitativa tillbehör av alla sorter såsom borstar, kammar, kattlådor/hus mm.

Vitaminer/Kosttillskott
En del katter behöver extra tillskott utöver sitt vanliga foder t ex de som har dålig päls, har nedsatt immunförsvar, får hemlagad mat eller annan anledning. Vi för en rad olika märken av vitamin- och mineraltillskott för att kunna tillgodose din katts behov.

Tillbehör
Vi har ett stort urval av de allra bästa tillbehören såsom klätterträd, klösbrädor, bäddar, leksaker, transportburar mm. Vi letar ständigt efter nyheter vilket resulterar i att vi har något nytt att visa nästan varje vecka.

Leksaker
Hos oss finns det massvis med leksaker till din katt. Bollar, möss, pip-leksaker.... listan kan göras hur lång som helst. Kom gärna in och botanisera bland leksakerna.Några tips till dig som planerar att skaffa katt

En regel som allmänt gäller allt djurhållande, men i synnerhet katthållande är att beslutet om anskaffning måste vara noga genomtänkt.

Oavsett vad det blir för katt, vanlig huskatt eller rasren katt (med stamtavla), så ska man komma ihåg att det kostar pengar att ha katt! Kattmat, kattsand och kattlåda, transportbur, leksaker, veterinärkostnader såsom årlig vaccinering, försäkring och en hel del annat tillkommer. En välskött katt brukar leva i minst tio år, ibland rentav den dubbla tiden. Det bör man ta med i beräkningen när man ska skaffa en katt.

Vilken ras man väljer - det finns många och i flera olika prislägen - är upp till den blivande ägaren, dvs dennes tycke och smak. Varför inte vända sig till ett katthem för att se om där finns en kattunge/katt som kan passa er.

Önskar ni mer information hänvisar vi till Jordbruksverket (www.jordbruksverket.se).
HEMKÖRNING
  Vi har hemkörning i området kring Globen / Johanneshov, Enskede, Bagarmossen, Skarpnäck & Tallkrogen.

  Hemkörningsavgift 49kr.

  Utkörningsdagar
  Tisdagar kl 17.30-19.30

  (Plats reserveras i första hand till riskgrupp - Covid19)
VETERINÄRKLINIK
  Veterinärkliniken har öppet
  5 dagar i veckan. Mer information hittar du under länken Veterinär.

  Vi saluför Eukanubas, Hill's, Specific, Royal Canin's veterinärfoder.